Timp de citire1 Minut(e), 11 Secunde

Aflându-ne în sezonul feeric al sărbătorilor de Crăciun, m-am gândit să scriu acest articol prin care să creez un top cinci al melodiilor de Crăciun. Sub nicio formă nu veți regăsi în acest articol doar melodii străine ori doar melodii românești. Din punctul meu de vedere nu există melodii de Crăciun urâte, fără gust sau mai știu eu cum altfel ar caracteriza unii anumite melodii doar pentru simplu fapt că nu aparțin de țara lor.

Pe locul 5

În lista mea se regăsește “Moș Crăciun” interpretată de faimoasa cântăreață Andra.

Este o melodie de suflet pe care am ascultat-o încă de mic copil, interpretată de diferiți cântăreți. Această ultimă variantă însă, efectiv, mă unge pe suflet.

Pe locul 4

Îi ofer onoarea melodiei “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!”, interpretată de nimeni altul decât Frank Sinatra. Oh my God! Nu cred că există ființă în viață care să poată spune NU acestui fabulos cântec.

Cât despre Frank, pot afirma doar că este nemuritor! Va dăinui pentru totdeauna în sufletele noastre și chiar și în sufletele următoarelor generații.

Pe locul 3

În lista mea de melodii de Crăciun se regăsește interpretul nostru maramureșan de muzică folk, Ștefan Hrușcă, cu colindul “Flori de măr”.

Un colind de suflet interpretat de o voce de aur, ce-mi aduce aminte de nopțile petrecute în bucătărie cu bunica și cu mama în care găteam pentru masa de Crăciun și așteptam colindătorii să ne calce pragul cu veselie.

Pe locul doi

Medalia de argint îi revine cântecului “Rockin’ Around the Christmas Tree”, interpretată într-o manieră jucăușă de Brenda Lee în anii ‘60.

De șase ani, nu a existat Crăciun în care să împodobesc bradul alături de soțul meu și în care Brenda să nu ne fi încântat seara prin interpretarea ei deosebită.

Șiii… câștigătoarea inimii mele este:

“It’s beginning to look a lot like Christmas” cântată de Michael Bublé.

Melodia care la fiecare sfarșit de an, începând cu prima zi din decembrie, mă introduce în totalitate în spiritul Crăciunului. Vă asigur că nu există zi din această lună în care eu să nu ascult această melodie cel puțin de două ori.

Sunt foarte curioasă să aflu de la voi care sunt melodiile de suflet ce vă însoțesc în această lună magică.

Până data viitoare vă îmbrațisez cu multă căldură pe fiecare dintre voi!

4 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Un comentariu la “Top cinci melodii de Crăciun de suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close